Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

O le a le eseesega i le va o le silica gel cutting board ma le laupapa tipi laupapa masani?

 Ou te kuka mo laʻu pele i aso uma, ae e taua le filifilia o se laupapa tipi silikoni e le faʻafefe. Ina ia kuka ma tipi fualaau faisua, e tatau ona e faʻaogaina se laupapa tipi.A uma ona tipiina meaai, solo le laupapa tipi.O le mea moni, e ala i le matauina, o le pito i luga o le laupapa tipi e oʻo atu i le 200000 siama i le sikuea sikuea, ma o nisi e aofia ai le tele o siama pathogenic.O le mea lea, o le faʻamamaina ma le faʻamaʻiina o laupapa tipi e le mafai ona le amanaiaina.

Na e mauaina?E tusa lava po o le a le mea e faʻaaogaina, o le laupapa tipi o le a uliuli, limu, e oʻo lava i lauulu ma manogi pe a uma ona faʻaaogaina mo se taimi umi!E masani lava e lua ituaiga o laupapa tipi mo le faʻaogaina o fale: laupapa tipi palasitika ma laupapa tipi laupapa.Ae a maeʻa se taimi umi, o le a liu fafie ma o le palasitika o le a iai le formaldehyde maualuga.Mo le soifua maloloina o lou aiga, faʻalogo lelei i auiliiliga o mea e manaʻomia i aso taitasi.

O le isi, o le a matou faʻalauiloaina se laupapa tipi e leai se formaldehyde ma e leai se limu, e masani ona taʻua o le "silica gel chopping board", lea e faia i meaʻai-grade silica gel, lanu, leai se tofo ma le oona.O le pacifier pepe masani e faʻaaogaina lenei mea mata.

3

Silikoni laupapa tipi, antibacterial ma mildew-sa'oloto, mea'ai sili silikonu laupapa tipi.

Silicone antibacterial cutting board toe faʻamalamalamaina le tulaga o le umukuka maloloina.

Silicone tipi laupapa mo le soifua maloloina e tausia le tofo muamua o le mea moni! 

Tulaga lelei o se laupapa tipi: saogalemu, puipuiga o le siosiomaga, sterilization ma le soifua maloloina

Silicon Healthy antibacterial cutting board, matou te eseese.

 

Fa'ailoga oloa

1. Food grade FDA asiasiga ma tusipasi e mautinoa le saogalemu o oloa

2. Faia i le silica gel maualuga, mildew-proof and antibacterial!

3. O lenei oloa e faʻaaogaina se mamanu fou ma le mamanu slot e le susu, o lea e le tatau ai ona e popole i le sua o meaʻai e tafe i soo se mea, ma tausia le umukuka mama.

4. Faʻatasi ai ma faʻailoga puʻu tautau, e mafai ona faigofie ona tautau i luga o le puipui.O se paaga lelei mo umukuka faʻaonaponei ma faigofie.

4

Kiliki e a'oa'o atili

https://www.cj-silicone.com/silicone-chopping-board-product/


Taimi meli: Feb-09-2023