Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

Lipoti ole maketi ole lalolagi ole Silicone 2023

NEW YORK, Fep. 13, 2023 /PRNewswire/ - O tagata taʻalo sili i le maketi silikoni o Wacker-Chemie GmbH, CSL Silicones, Specialty Silicone Products Incorporated, Evonik Industries AG, Kaneka Corporation, Dow Corning Corporation, Momentive, Elkem ASA, ma Gelest Inc.

O le maketi silikoni lalolagi o le a tupu mai le $18.31 piliona i le 2022 i le $20.75 piliona i le 2023 i le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga (CAGR) o le 13.3%.O le taua a Rusia-Iukureini na faʻalavelaveina avanoa o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi mai le faʻamaʻi COVID-19, a itiiti mai i se taimi puʻupuʻu.O le taua i le va o nei atunuu e lua ua mafua ai le faʻasalaina o le tamaoaiga i le tele o atunuʻu, siʻitia i luga o tau o oloa, ma le faʻalavelaveina o le sapalai, mafua ai le tau o oloa ma auaunaga e aʻafia ai le tele o maketi i le lalolagi atoa.O le maketi silikoni ua faamoemoe e tupu mai le $38.18 piliona i le 2027 i le CAGR o le 16.5%.

O le maketi silicone e aofia ai le faatauina atu o emulsion, suauu, caulk, gaʻo, resin, foam, ma silicones malo. O tau i lenei maketi o 'faitotoa fale gaosi oloa' tau, o le tau o oloa faʻatau atu e le au gaosi oloa poʻo tagata na faia oloa. , pe i isi fa'alapotopotoga (e aofia ai tagata gaosi oloa i lalo ifo, fa'atau oloa si'isi'i, tufatufaina, ma fa'atau fa'atau) pe tuusa'o i tagata fa'atau.

O le tau o oloa i totonu o lenei maketi e aofia ai auaunaga fesoʻotaʻi faʻatau atu e tagata na faia oloa.

O le silicone e faʻatatau i se polymer na gaosia mai le siloxane ma faʻaaogaina i le gaosiga o lubricants ma paʻu synthetic. O loʻo faʻaalia i latou i lo latou mautu vevela, natura hydrophobic, ma le le mautonu o le tino.

Silicone (sei vagana resins) o loʻo faʻaaogaina lautele i falemaʻi faʻafomaʻi e gaosia ai mea faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi nifo.

O le Asia Pacific o le itulagi sili ona tele i le maketi silikoni. North America o le lona lua-tele itulagi i le maketi silikoni.

O itulagi o loʻo aofia i le lipoti o maketi silikoni o Asia-Pasefika, Europa i Sisifo, Europa i Sasaʻe, Amerika i Matu, Amerika i Saute, Sasaʻe Tutotonu, ma Aferika.

O ituaiga oloa autu o le silicone o elastomers, vai, gels, ma isi oloa. Elastomers o polymers o loʻo i ai le viscosity ma le elasticity ma o lea e taʻua o viscoelasticity.

O oloa silicone e faʻaaogaina i le fausiaina, felauaiga, eletise ma mea tau eletise, ie, tausiga a le tagata lava ia ma vailaʻau, ma isi faʻaoga o loʻo faʻaaogaina e fale gaosi oloa, mea tau eletise, masini, aerospace, ma fomaʻi.

O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le silikoni i pisinisi eseese e faʻamoemoeina e faʻaosoina ai le maketi silikoni. O loʻo faʻaaogaina tele mea silikoni i pisinisi e pei o le fausiaina, felauaiga, eletise & eletise, textiles, tausiga a le tagata lava ia, ma vailaʻau.

Silicone mea e pei o silicone sealants, adhesives, ma coatings o loʻo i ai le tele o faʻaoga i le fausiaina.E le gata i lea, i le vaega faaeletonika, o loʻo faʻaaogaina le silikoni e tuʻuina atu ai le maualuga o le vevela ma le teteʻe atu i le tau, ozone, susu, ma le UV radiation i oloa faaeletonika.

O le siʻitia o tau o mea mataʻutia, faʻaopoopo i tau o gaosiga, e faʻamoemoe e taofia ai le tuputupu aʻe o le maketi silikoni. meafaitino.

O le tapunia o fale gaosi silicone i Siamani, Amerika, ma Saina ona o tulaga eseese o le siosiomaga ma faiga faʻavae a le malo ua faʻalavelaveina ai le tuʻuina atu o le silicone i tausaga talu ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o kamupani e pei o Wacker Chemie AG, Elkem Silicones, Shin-Etsu Chemical Co., ma Momentive Performance Materials Inc. na faʻateleina le tau o le elastomer silicone i le 10% i le 30% ona o le faʻateleina o mea mataʻutia ma tau o le malosi.O le mea lea, o fesuiaiga o tau o mea mataʻina e faʻamoemoe e faʻalavelave ai le tuputupu aʻe o le maketi silikoni.

O le faʻateleina o le manaʻoga mo vailaʻau lanumeamata o loʻo faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi silikoni. O le maketi silikoni e aʻafia lelei i le faʻateleina o le faʻalavelave i luga o le faʻaogaina o mea tau le siosiomaga.

O oloa silikoni ua manatu o se siosiomaga faauo ma sili atu ona umi nai lo oloa palasitika. .

O le mea lea, o le faʻateleina o manaʻoga mo vailaʻau lanumeamata o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi silikoni.

Ia Oketopa 2021, Rogers Corporation, o se kamupani faʻainisinia faʻapitoa faʻapitoa a Amerika na mauaina Silicone Engineering Ltd mo se aofaʻiga e leʻi faʻaalia.

Silicone Engineering Ltd ose fa'avae UK fa'avae fa'ameamea fa'amea silicone.

O atunuu o loʻo aofia i le maketi silikoni o Pasila, Saina, Farani, Siamani, Initia, Initonesia, Iapani, Korea i Saute, Rusia, Peretania, Amerika, ma Ausetalia.

O le tau o maketi o loʻo faʻamatalaina o tupe maua e maua e pisinisi mai oloa ma/poʻo auaunaga faʻatau atu i totonu o le maketi ma faʻafanua faʻapitoa e ala i faʻatauga, foaʻi, poʻo foaʻi i tulaga tau tupe (i le USD ($) seʻi vagana ua faʻamaonia).

O tupe maua mo se fa'afanua fa'apitoa o tau fa'atau - o lona uiga, o tupe maua na maua e fa'alapotopotoga i fa'afanua fa'apitoa i totonu o le maketi fa'apitoa, e tusa lava po'o fea e gaosia ai.E le aofia ai tupe maua mai le toe fa'atau atu a le o le isi vaega o le sapalai po'o se vaega o isi oloa.

Ole lipoti ole suʻesuʻega maketi ole silicone o se tasi lea o faʻasologa o lipoti fou o loʻo tuʻuina atu ai fuainumera maketi maketi, e aofia ai le tele o maketi maketi i le lalolagi atoa, sea faʻaitulagi, faʻatauvaʻa faʻatasi ai ma se sea maketi silikoni, faʻamatalaga auiliiliga o maketi maketi, faiga maketi ma avanoa, ma soʻo se isi faʻamatalaga. atonu e te manaʻomia le faʻaleleia i totonu ole pisinisi silikoni.O lenei lipoti o suʻesuʻega maketi silikoni e tuʻuina atu se vaaiga atoatoa o mea uma e te manaʻomia, faʻatasi ai ma se suʻesuʻega loloto o le taimi nei ma le lumanaʻi faʻataʻitaʻiga o le alamanuia.


Taimi meli: Mati-22-2023