Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

O le a le lamepa patipati silicone?

O le a le lamepa patipati silicone?

O lo'o fa'aauupegaina i se fa'alavelave fa'alogona leo i luga o le laupapa ta'avale i totonu e pulea ai le suiga o le lanu malamalama e ala i le fa'alogo vibration.Pe a paʻi atu tagata i ona foliga i o latou tamatamailima, o le a susulu atu le malamalama, ma pe a latou toe paʻi i ai, o le a suia ai le lanu o le malamalama.O nisi lamepa patipati silicone e fitu lanu, e pei o, mumu, samasama, lanumoana, lanumeamata, lanu viole, paʻepaʻe ma mafanafana samasama, lea e mafai ona teuteuina le siosiomaga avanoa ma teuteuga.

O auala e fa'atauina ai le moli tap lamepa o lo'o i ai e aofia ai: Sitaili USB, sitaili fa'afeso'ota'i pusa, ma le faiga e sui ai maa.Le feso'ota'iga uafu o le USB charging style o lo'o i lalo ole lamepa.O nisi o lamepa tap silicone style USB e mana'omia ona fuli i autafa e totogi.O lona foliga mai e faia i le silicone raw material, lea e foliga mai e lauiloa i tagata lautele.E tele ituaiga o lamepa patipati, e eseese foliga.

O le galuega ole momepi patipati gel silica

E i ai le aoga o le moli i le pogisa.Pe a pati lima o tagata, o le a latou susulu, ma a latou patipati o latou lima, latou te o ese.O le mea lea, e mafai ona tuʻu le moli patipati i luga o le laulau, faʻapipiʻi i totonu o laʻei, i totonu o le nofoa taʻavale, i totonu o le potu, ma isi, ina ia mafai e tagata ona toe foʻi i le fale i le pogisa poʻo isi nofoaga pogisa, ma tapuni e ki ai. le lamepa, ma le malamalama malu o le a faafilemuina ai tagata i le pogisa.E mafai ona tu'u le moli tapuni silikoni i autafa o le moega, ma o le a fa'amumu i se paipa pe a e ala i le po.E faigofie ma aoga e foia ai le faafitauli e le mafai e tagata ona maua le ki e ki ai le moli i le vaeluapo.

Tulaga lelei o le moli patipati silicone

1. Fa'asaoina o le malosi: O le tekonolosi LED na fa'aaogaina e le moli o le patipati o le silicone o lo'o i ai le fa'aogaina o le eletise.

2. Atamai: paʻi i foliga o le silicone tap lamp ma ou tamatamailima e pulea ai le ki, lea e sili atu le faʻatagata ma faʻamaonia.

3. Matagofie: Silicone patipati lamepa e masani lava ona i ai se foliga matagofie ma vaivai, lea e suia ai le ata masani o lamepa.

4. Super umi auaunaga ola: O le oloa faʻaaogaina tekinolosi faʻamalamalamaina LED ma mea sili sili ona lelei.O le ola tautua e tusa ma le 50000 itula.

5. Faʻaoga lautele: faʻaoga i le potu malolo, potumoe, faletaele, faletalimalo, pa, ofisa, alalaupapa, ma isi.3


Taimi meli: Feb-16-2023